sobota 28. února 2015



Co potřebujeme?

1 balení (250g) čerstvých lasagní
250g ricotty
500g lososových filetů  (bez kostí a kůže)
1 zakysanou smetanu
80g parmezánu
500g mraženého špenátu 
2 stroužky česneku
1 citron
sůl, pepř

Jak na to? 

Lososové filety nakrájíme na plátky, osolíme,opepříme a zakápneme citronem.
Ricottu, smetanu smícháme s utřeným česnekem, osolíme a opepříme.
Na dno menšího pekáčku vložíme první vrstvu lasagní, na ně rozložíme část lososa a poklademe špenátem.




Poté zalijeme ricottovou směsí a posypeme strouhaným parmezánem,



přiklopíme další vrstvou lasagní a postup opakujeme.
Poslední vrstva jsou lasagne zalité ricottou směsí a posypané parmezánem.


 
Pečeme v předhřáté troubě na 180 °C cca 45 minut.

Tagged: , ,

0 komentářů:

Okomentovat