úterý 12. května 2015



Co potřebujeme ?

1 velký plátek krůtího prsa
80g tyrolského špeku
6 stonků chrěstu
italské bylinky
sůl, pepř
olivový olej
200g ricotty
20g parmezánu
30g cheddaru

Jak na to ?

Krůtí plátek rozklepeme, osolíme a okořeníme. Na maso rozložíme špek a očištěné stonky chřestu, zabalíme, zavážeme a zprudka opečeme na pánvi na lžíci oleje ze všech stran. Maso pak vložíme do pekáčku a pečeme v předehřáté troubě cca 20 min. na 190 °C.

Ricottu vložíme do rendlíku a přidáme nastrouhaný cheddar a parmezán, mícháme na mírném plameni dokud se sýr nerozpustí.

Hotovou roládu nakrájíme na plátky a podávám na sýrovém lůžku.  

Tagged: , ,

0 komentářů:

Okomentovat