Co potřebujeme ?
1 velký plátek krůtího prsa
80g tyrolského špeku
6 stonků chrěstu
italské bylinky
sůl, pepř
olivový olej
200g ricotty
20g parmezánu
30g cheddaru
Jak na to ?
Krůtí plátek rozklepeme, osolíme a okořeníme. Na maso rozložíme špek a očištěné stonky chřestu, zabalíme, zavážeme a zprudka opečeme na pánvi na lžíci oleje ze všech stran. Maso pak vložíme do pekáčku a pečeme v předehřáté troubě cca 20 min. na 190 °C.
Ricottu vložíme do rendlíku a přidáme nastrouhaný cheddar a parmezán, mícháme na mírném plameni dokud se sýr nerozpustí.
Hotovou roládu nakrájíme na plátky a podávám na sýrovém lůžku.
0 komentářů:
Okomentovat