středa 4. března 2015


Co potřebujeme?

200g mix zelených salátů - rukola, polníček, římský, ledový salát aj.
2 rajčata
1 hermelín (100g)
1/2 granátového jablka
1 lžičku krémového balsamica
1 lžíci olivového oleje
1 lžíci pomerančové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Hermelín vložíme zabalený v alobalu do předehřáté trouby na cca 15-20 minut na 180 °C.
Mezitím si nakrájíme rajčata a smícháme je se salátem, případně osolíme a opepříme. Dresing připravíme tak, že smícháme olej, pomerančovou šťávu a balsamico a těsně před servírováním smícháme se salátem. Z půlky granátového jablka vydlabeme zrníčka.  Na talíř rozložíme salát, doprostřed dáme hermelín a posypeme zrníčky z granátového jablka.

Tagged: , ,

0 komentářů:

Okomentovat