pondělí 25. ledna 2016






Tento recept je ideální využít k víkendové snídani, lívance jsou rychle hotové a krásně nadýchané a co na ně budete potřebovat :

Na lívance:

500ml acidofilního mléka
1,5 hrnku špaldové hladké mouky
2 vejce
1 lžičku jedlé sody
2 lžičky bio vanilkového cukru


Mangovo-ananasové pyré:

1 mango
3 větší kolečka čerstvého ananasu
1 lžičku skořice

jogurt
kokosové lupínky
javorový sirup dle chuti

A jak na to ?

Lívance

Všechny ingredience smícháme a smažíme na lívanečníku. Pokud máte kvalitní lívanečník, lze smažit úplně bez tuku.

Mangovo-ananasové pyré:

Mango a ananas oloupeme a nakrájíme na menší kostky, vložíme do hrce a podlijeme trochou vodu, aby se ovoce podusilo a přidáme skořici. Až nám ovoce změkne rozmixujeme na pyré.

Na hotové lívance dáváme lžičku teplého pyré, jogurtu a přiklopíme druhým lívancem a opět pyré, jogurt a posypeme kokosovými lupínky, případně zakápneme javorovým sirupem.

Tagged: , , , ,

0 komentářů:

Okomentovat