neděle 4. ledna 2015




Co potřebujeme?

1 krůtí prso - velký plátek na roládu
10 naložených sušených rajčat
špenát
20 g parmezánu
česnek
sůl, pepř, italské bylinky
olej

Jak na to? 

Krůtí prso naklapeme, osolíme, opepříme a okořeníme bylinkami. Špenát spaříme v horké vodě, důkladně z něho vymačkáme vodu a smícháme ho s česnekem a osolíme. Doprostřed prsa rozložíme špenát, rajčata a posypeme strouhaným parmezánem a stočíme.  

Rozpálíme pánev s olejem a zprudka opečeme ze všech stran, poté roládu přendáme do pekáčku a pečeme v troubě na 180 °C cca 20 minut. 
Podáváme s rizotem či bramborovou kaší.

Tagged: , ,

1 komentář:

  1. Vyzkoušela jsem,je to výborné.Použila jsem kuřecí a udělala plněné kapsy.Fakt super.Andy

    OdpovědětVymazat