čtvrtek 6. listopadu 2014




Co potřebujeme? 


Na krém:
uvařený vanilkový puding - 1/2 vanilkového pudingového prášku, 250 ml mléka, cukr ze stevie
250 g tvarohu
na doslazení steviový sirup


Na ostružinovou omáčku:
150g ostružin - česrtvých nebo mražených
cukr ze stevie

hořká čokoláda na ozdobu

Jak na to? 


Krém:
Vychladlý puding smícháme s tvarohem 1:1 a dosladíme dle chuti.

Ostružinová omáčka:
Rozmixujeme ostružiny s cukrem a svaříme.

Na dno mističky dáme ostružinovou omáčku, pak přidíme krém a dozdobíme nastrouhanou hořkou čokoládou, necháme vychladit.


Místo ostružin lze použít jakékoliv ovoce, skvělá alternativa jsou jahody, borůvky, maliny.

 


Tagged: , ,

0 komentářů:

Okomentovat