Diblík v kuchyni
Zdravé i "nezdravé" kuchtění.
Domovská stránka
Inspirace na zdravé i "nezdravé" kuchtění.
čtvrtek 6. listopadu 2014
Zeleninová pomazánka
9:41 by Unknown
No comments
Co potřebujeme?
2 větší mrkve
1/4 celeru
1/2 jablka
150g tvarohu
1/2 menší cibule
citrónovou šťávu - dle chuti
sůl, pepř
Jak na to?
Mrkev, celer, jablko nastrouháme na hrubším struhadle, zakápneme citrónem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, tvaroh, osolíme, opepříme.
Odeslat e-mailem
BlogThis!
Sdílet ve službě Twitter
Sdílet ve službě Facebook
Tagged:
Bezmasé jídlo
,
Pomazánky
,
Zelenina
Novější příspěvek
Starší příspěvek
Domovská stránka
0 komentářů:
Okomentovat
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Follow me
Nejoblíbenější
Rychlá bábovka ze špaldové mouky a jogurtu
Co budete potřebovat : 1,5 hrnku špaldové hladké celozrnné mouky 1/3 hrnku třtinového cukru (může být i více, záleží na chuti) ...
Nepečený dort s mascarpone a jahody
Co potřebujeme ? 500g mascarpone 250g ricotty 250g polotučného tvarohu 1 vanilkový lusk 100g moučkového cukru 2 balíčky máslovýc...
Ovocný dort s mascarpone
Co potřebujeme? Na korpus: 15 vajec 300g cukru 300g hladké mouky 5 lžic oleje prášek do pečiva nebo jedlou sodu kakao Na kr...
Arašídové koláčky
Recept na netradiční arašídové cukroví a arašídovým krémem. Co budete potřebovat ? Na koláčky: 200g hladké mouky (lze plně nahradit...
Pohanka s mrkví
Co potřebujeme ? 400g uvařené pohanky 4 větší mkve 1 velkou cibuli 4 stroužky česneku 1 lžička kari 1/2 lžíčky římského kmínu 1 ...
Crisp talíř a recept na Rychlý koláč s meruňkami
Crisp talíř Talíř určený k pečení v mikrovlnné troubě s funkcí crisp. Musím říct, že je to úžasná funkce a pečení s tímto talířem je n...
Jáhly zapečené s cuketou a rajčaty
Co potřebujeme ? na 2 porce 400g uvařených jáhel 2 stroužky česneku 1 mozzarellu 4 sušená rajčata 1 malou cuketu 4 rajčata 2 ...
Rýže s tempehem a cuketkou
Co potřebujeme? 1 menší cuketu 1 balení tempehu 1 větší cibuli italské bylinky uvařenou rýži olivový olej sůl Cibuli nakrá...
Odlehčený Míša řez
Tento recept je odlehčená verze klasického Míša řezu, nicméně je stejně dobrý a hlavně odlehčený od spousty tuku v krému, který mě při...
Lívance z acidofilního mléka
Tento recept je ideální využít k víkendové snídani, lívance jsou rychle hotové a krásně nadýchané a co na ně budete potřebovat ...
Novinky
Nový design blogu je tu, doufám, že se Vám bude líbit :-)
Kategorie
Avokádo
Batáty
Bezlepkové
Bezmasé jídlo
Bezmléčné
Brambory
Brokolice
Bulgur
Cizrna
Crisp talíř
Cuketa
Cukroví
Čočka
Datle
Dezerty
Dýně
Fenykl
Fitrecepty
Hlavní jídlo
Houby
Chřest
Jáhly
Jehněčí
Kachna
Králík
Krevety
Krůtí
Kuře
Likér
Lilek
Lívance
Losos
Mascarpone
Maso
Ořechy
Ovoce
Pečivo
Pohanka
Polévky
Pomazánky
Quinoa
Raw
Ricotta
Rizoto
Rýže
Řepa
Salát
Sladké kuchtění
Sladké ráno
Špaldová mouka
Špenát
Těstoviny
Tofu
Tvaroh
Vločky
Zelenina
Archiv blogu
►
2016
(14)
►
října
(1)
►
září
(1)
►
dubna
(2)
►
března
(2)
►
února
(4)
►
ledna
(4)
►
2015
(63)
►
prosince
(1)
►
listopadu
(6)
►
října
(6)
►
září
(1)
►
srpna
(1)
►
června
(3)
►
května
(5)
►
dubna
(9)
►
března
(10)
►
února
(8)
►
ledna
(13)
▼
2014
(20)
►
prosince
(2)
▼
listopadu
(18)
Mrkvový dort
Dýňová polévka
Ovesné koláčky
Rizoto s chřestem, šafránem a krevety
Citrónové kuře s brambory
Špagety se šunkou, ricottou a kapustou
Houbové rizoto
Vločkový jablečný dort
Pomerančové muffiny
Ostružinový pohár
Hummus s rajčaty
Zeleninová pomazánka
Jablečný dort
Rýže s tempehem a cuketkou
Bulgur s fenyklem, sušenými rajčaty a panenkou
Ovesné slané chlebíky
Pohanka s mrkví
Stracietalla dort
Jsem nadšená kuchařka co miluje dobré jídlo, vaření a ráda zkouší nové kombinace chutí.
Unknown
Zobrazit celý můj profil
Markéta Vondroušová. Používá technologii služby
Blogger
.
Prohledat tento blog
0 komentářů:
Okomentovat