čtvrtek 6. listopadu 2014


Co potřebujeme ?



Korpus
200g ovesných vloček
100 ml mléka nebo vody
1 vejce
1 banán
30g mandlových plátků
sirup ze stévie dle chuti

Tvarohová vrtva
400 g tvarohu
1 odměrka vanilkové proteinu nebo 1 vanilkový puding
případně dosladit sirupem ze stévie

Jablečná vrstva
3 jablka
skořice, rozinky
1/2 vanilkového pudingu  nebo menší odměrka vanil. proteinu

Vločková posypka
30g ovesných vloček
30g mandlových plátků
10g strouhaného kosoku
skořice 

Jak na to ?

Korpus:
Vločky zalijeme mlékem nebo vodou a necháme 10 minut uležet. Pak přidáme vejce, rozmixovaný banán, mandlové lupínky, případně dosladíme. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem, pokladem vločkovou vrstvou a dáme na 10 minut zapéct do trouby na 180 °C. 

Tvarohová vrstva:

Smícháme vše dohromady. 

Jablečná vrstva:
Jablka oloupeme a nastrouháme, svaříme se skořicí, rozinkami a pudingem. Necháme vychladit. 

Vločková posypka:
Vše na sucho opražíme lehce na pánvi.

Vrstvení
Na předpečenou vrstvu dáme jablečnou vrstvu, pak tvarohouvou a posypeme vločkovou posypkou. 
Vložíme zpět do trouby na 180 °C pečeme cca 40-45 min. Necháme vychladit. 





 

Tagged: , ,

0 komentářů:

Okomentovat